Aktuāli

Aktuālā informācija un jaunākās ziņas

Izziņoti Optibet Stipro Skrējiena startu laiki

Stipro Skrējiens atgriežas atpūtas un sporta kompleksā Zelta Zirgs

Optibet Stipro Skrējiens pēc trīs gadu pārtraukuma atkal notiks 2024. gada 4. maijā Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā “Zelta Zirgs”.

Izmantojot norises vietas reljefu, trase izvietota mežā, dūksnājā un smiltīs. Tajā iekļauti dažāda lieluma pauguri un mototrases tramplīni, uzbūvētas šķēršļu konstrukcijas u.c. 

Distances ietver dažādu grūtību pārvarēšanu –  ūdenstilpnes, dubļu bedres, grāvjus, barjeru sienas, tranšejas, virvju tīklus, auto riepas un citus šķēršļus.

Skrējiena laikā izstrādāsies papildu adrenalīna deva, pārvarot trasē izvietotos šķēršļus un veidosies kopības sajūta ar pārējiem skrējiena dalībniekiem. Noslēgumā ikviens būs pārsteigts par savām spējām un kļūs pārliecinātāks, ka ir stiprāks nekā iepriekš. 

Pirmie 300 skrējiena dalībnieki saņems īpašu cenu reģistrācijai

Dalībnieku ērtībai piedzīvojuma dalībnieku skaits ir ierobežots līdz 3000.

Pirmie 300 dalībnieki saņems īpašu cenu reģistrācijai!

Sasniedzot noteiktu reģistrēto dalībnieku skaitu – 300, 1000, 2000 un 3000, dalības maksa pieaugs visās distancēs (izņemot pasākuma nedēļu) un lētākās reģistrācijas vairs nebūs pieejamas. 

 

Iegādājoties reģistrācijas biļeti Biļešu Servisā, pievērsiet uzmanību cenu tabulai. Iegādātās biļetes varēs apmainīt pret dalībnieku numuriem Stipro skrējiena EXPO (vieta tiks precizēta) vai pasākuma norises vietā. 

Līdzjutējiem un dalībnieku līdzbraucējiem dalība pasākumā ir bez maksas un bez skaita ierobežojuma.

Par dalībnieku skaitu un atlikušajām brīvajām vietām regulāri informēsim Stipro skrējiena Instagram un Facebook kontos.

Atklājam komandu reģistrāciju TVNET+ Uzņēmumu čempionātam

Stipro Skrējiens piedāvā lielisku iespēju veselīgas konkurences apstākļos noskaidrot, kura ir stiprākā uzņēmuma komanda jūsu darbības nozares ietvaros.

Piesakiet sava uzņēmuma komandu Stipro Skrējienam, reģistrācijas anketā norādot uzņēmuma nozari, un pierādiet, ka esiet ne tikai labākie speciālisti savā jomā, bet arī stiprākie sporta trasē! 

Komandām iespējams izvēlēties gan Stipro Skrējiena galveno distanci, gan Draugu skrējiena distanci. Komandā jābūt 4 dalībniekiem, no kuriem jābūt vismaz vienai sievietei. Viens uzņēmums var reģistrēt vairākas komandas.

Nozaru komandu sarakstus publicēsim, tuvojoties pasākuma norises datumam.

Dalība uzņēmuma komandu skrējienā ir iespēja baudīt sportisku atmosfēru, novērtēt komandas sadarbību un kopā ar kolēģiem kvalitatīvi pavadīt laiku arī ārpus darba telpām.